luni, 18 aprilie 2011

Remember...

              Vestiile proaste circula repede, si atunci cand ajung, trebuie sa gasim o modalitate de-a ne impaca cu ele. Daca prietenii nostrii ne spun ca au trecut mai departe, ne cautam proiecte care sa ne distraga atentia.Daca facturile se aduna, gasim tot felul de moduri de a castiga niste bani-n plus.Daca am aflat un secret prea oribil pentru a-l impartasi mai departe, invatam sa-l pastram numai pentru noi.Insa trebuie sa tinem minte ca vestiile proaste, pot fi vesti bune sub acoperire. 
             Sunt anumite suferinte,care nu pot fi tratate intr-un spital, asa ca celor care le indura, nu le ramane decat sa incerce sa se vindece singuri.Unii isi vindeca suferinta singuratatii, facandu-si noi prieteni.Altii isi alina constiinta cumpit de vinovata, printr-o infuzie de capital.Unii isi domolesc dorinta arzatoare,  prin marunte acte de bunavointa...Dar din nefericire , mereu vor exista aceia, care nu pot incepe procesul de vindecare, pentru ca isi dau seama ca mai au inca de indurat multa suferinta pe viitor.
            Fericirea, toti sunt in cautarea ei.Unii sunt siguri ca o vor regasi dupa ce se vor muta inapoi acasa.Alti cred ca o vor afla facandu-si noi prieteni.Unii spera sa o dobandeasca invingand intr-o competitie. Dar mai sunt si aceia care inceteaza sa caute fericirea, pentru ca se trezesc intr-o buna zi si descopera, ca au avut-o in fata ochiilor tot timpul.
          Trecem zilnic pe langa astfel de oameni,insa nu le dam niciodata atentie, nu vrem sa vedem tristetea de pe fata lor, suferinta din sufletul lor , singuratatea din privirea lor.Sunt insa si momente, cand ar trebui sa ne oprim ca sa-i privim pe acesti oameni singuratici.De ce?Fiinca, daca ne uitam mai indeaproape, s-ar putea sa-i recunoastem....[:( ]
          Lumea e plina de oameni care fac fapte urate...De ce se comporta ei asa ?Unii mint, ca sa nu piarda ceea ce iubesc, unii sunt agresivi pentru ca se tem de viitor, alti ridica pereti pentru ca sunt plini de regrete, da toata lumea are un motiv pentru care face fapte urate.si, odata ce aflam motivul,putem incerca sa ii oprim ...
         Credem ca am dat trecutul uitarii,dar el are calea sa... de a ne ajunge din urma. Desi vrem sa fugim, ne vedem siliti sa ne confruntam cu trecutul, iar secretele pe care le-am ingropat acolo trebuie sa iasa la lumina...Dupa aceea daca suntem puternici,reusim sa mergem mai departe.Da, toti trebuie sa lasam trecutul in urma, si sa pasim mai departe spre viitor.Si daca suntem norocosi, putem primi ajutor ca sa ajungem acolo.
         Niciodata nu este usor sa pleci, insa vine vremea cand trebuie sa mergem mai departe, ca sa putem lasa copilaria in urma, sa putem uita trecutul, ca sa putem deveni oameni mai buni...Da, niciodata nu-i usor sa pleci, mai ales pentru cei care nu au unde sa se mai duca... Vine un moment cand vietiile noastre se schimba pentru totdeauna, momentul in care ne recunoastem slabiciuniile, momentul in care acceptam o noua provocare... momentul in care suntem dispusi sa facem un sacrificiu, sau sa lasam pe cineva drag sa se duca...Si, cateodata, schimbarea din vietiile noastre vine ca raspuns la rugaciuniile noastre.Da, de fiecare data cand facem greseli, trebuie sa ne cerem scuze si apoi sa mergem mai departe, trebuie sa acceptam schimbarile in viata noastra... sau sa alegem sa avem incredere intr-un dusman mai vechi.... sau sa invatam sa nu ne mai luptam in numele altora, dar uneori durerea pe care am profocat-o e atat de mare incat nu exista "a merge mai departe".

         Have a heart that never hardens, a temper that never tires, a  touch that never hurts.
                                                                        Va doresc o zi/noapte cat mai placuta
                                                                                                                     [:*:*:*:*:*:*]

5 comentarii:

  1. Trebuie sa invatam sa luptam! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai niste idei foarte frumoase.Oamenii se comporta urat din cauza fricii si pentru ca nimeni nu e perfect ,exista oameni sensibili ,cu sufletul curat si impacat si oameni care incearca sa fie asa ,ambele feluri sunt ale oamenilor buni ,doar ca toti suntem buni intr-un fel sau altul ,nu cred ca exista cienva care nu a mintit niciodata sau care nu a fost agresiv macar odata,nu cred ca exista nici oameni care fac rautati doar din placerea de a le face.Putem sa ne vindecam singuri cu ajutorul celor dragi ( atunci cand ei exista) doar daca asta ne dorim cu adevarat .Fericirea vine din interiorul nostru .Trecutul va exista intotdeauna ,trebuie doar sa pastram amintirile ca pe o experienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articol dar culoare fontului mi-a dat batai de cap in citirea lui.

    RăspundețiȘtergere

smile for me...:*