sâmbătă, 16 aprilie 2011

Love or Sex? What will it be

               Noua in aceasta activitate. Dar haide-ti sa incepem si sa rescriem istoria impreuna.


    Toata lume se gandeste la un momendat care e diferenta dintre Sex si Dragoste , ca doar acelasi lucru se face in ambele cazuri aceeasi metoda sa zicem traditionala pentru unii si extravaganta pentru alti ... de ce am zis extravaganta ... pentru ca nu toti ne permitem sa ne transpunem in realitate visele / fanteziile .. poate din rusine pentru ca nu sunt prea ortodoxe..[:))] sau pentru ca avem retineri in ceea cel priveste pe cel de langa noi . Ciudat dar adevarat, "we ain`t that open minded or broad-minded [the same thing]"dar mai degraba  narrow-minded , acum pentru cei care nu inteleg ma refer ca majoritatea sunt ingusti la minte , cei care nu vad dincolo de linie... e aceia sunt cei care fac Sex.. pentru ca isi "fac planu" fac asta asta asta , zic asta asta si asta , si apoi toata lumea e fericita ... da adevarat toata lumea pleaca fericita...E nu e chiar asta pentru ca in sinea ta stii ca ceva nu e inregula.
           Sexu` ar trebuie sa fie pentru persoanele care nu isi impart decat sentimentul de placere "corporala" dar se pare ca si in momentul in care tii la cineva sau chiar ajungi sa o iubesti, majoritatea nu stiu sa faca diferenta dintre Sex si Dragoste, si asta e foarte ciudat.
           Dragoste ..eee un cuvant folosit in vorbire de toti dar in actiune de prea putini, mult prea putini .
"Ooo i`m in love ,I love him ,he`s the one and we made love" eeee nu e chiar asa ce facem acum spune fiecarei persoane care ne trece prin pat [sau prin orice alt scenariu] gata noi am facut Dragoste! WTF be real daca inca faci asta inceteasa pentru ca distrugi nu doar cuvantul in sine ci si ceea ce reprezinta acesta cu adevarat, si asta fiind iubire, pasiune, cunoastere si intimitate.
           Ca sa faci dragoste cu o persoana trebuie sa o cunosti nu gen "buna sunt X ..aa tu esti Y , ceau si bed time" [:-j] neah prea aiurea dar asta e situatia .E mult de munca la capitolul asta si prea putini ajung sa "promoveze examenul relatiei adevarate".
            Atunci cand faci dragoste, nu mai arzi de nerabdarea de a trece peste “jocurile amoroase” [preludiul] de dinaintea actiuni in sine, ci adori sa le savurezi[=p~]. In timpul actiuni, nu te gandesti sa termini cat mai repede, ci iti doresti sa prelungesti acele clipe ce iti provoaca atata placere. Iti doresti sa le transformi in momente unice pentru persona de langa cat si pentru tine. 
            Dupa toate etapele astea de placere si extaz de atata iubire, nu te grabesti sa-ti aprinzi o tigare[:-j] cum fac multi altii, ci sa ai dorinta arzatoare de a tine cat mai mult timp persoana respectiva in brate si sa te contopesti cu ea pentru ai dovedi ei si tie insuti ca dragostea nu inseamna doar sa [...] si apoi gata ,sa ii arati ca e mai mult de atat si poate chiar sa reiei totul de la cap...Dar acum nici sa te grabesti ,nici sa torni cu nemiluita cuvintele, caci stii cum se zice ca "tacerea de dupa este delicioasa". Ea inseamna uniunea intru totul si suplineste stridenta cuvintelor.[:>]
         “Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta”, nu de a da si a pleca crezand poate ca a insemnat ceva, pentru ca de cele mai multe ori pentru unii nu inseamna nimic.De aceea , impreunarea a doua trupuri nu inseamna numai potolirea dorintei sexuale, ci reprezinta o daruire totala din partea a doi oameni, dragoste inseamna a face sex cu dragoste, in timp ce a face sex se rezuma doar la satisfacerea unor nevoi pur biologice fara a lasa vreo amprenta semnificanta in amintirile si sufletul persoanei respective, stiu e multa munca dar si placerea e pe masura si poate chiar mai mare decat asteptarile fiecaruia ,dragostea e plina de surprize.
      A face sex e rece si sec ... A face dragoste e fierbinte si iti invaluie tot trupul si sufletul, te uneste cu partenerul fizic si sentimental... Acum fiecare cu parerea si obtiunile lui..


     [daca ati citit ceea ce eu am scris, vreau sa va multumesc pentru rabdare si astept comentariile voastre pro si contra pe baza acestui subiect, sunt deschisa la obtiuniile care pot fi argumentate]...

                      "Make love with your heart, not with your mind or something else [:))]..."

                                                                                               [o noapte/zi cat mai placuta]...:*


         
          




7 comentarii:

  1. heeelp

    is it turkish language? czech? I got a little bit confused.

    anyway, I loved the background (:

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Interesante descrieri ale unor stări așa de delicate. Nu știu cât din teorie, cât din practică, dar ai mare dreptate! Părerea mea: cine face asemenea analize precum cele ale tale de aici, e interesat de dragoste, pe cei car vor doar sex, nici nu-i interesează așa ceva......Te aștept nerăbdător cu noi postări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ce ai scris tu acolo.Din nefericire sunt toti mai putini cei care fac dragoste cu adevarat,intr-o lume acaparata de cuvantul ,,sex".

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt de acord cu tine.. imi place cum ai zis-o clar si direct:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Antonio L -srry i promise that i will instal a tool-bar for that..:*

    @Teo Dor - multumesc promit ca o sa mai postez ceva ce e inca in draft...:*

    @fatacareaduceploaia - multumesc si da stiu dar inca sper ca situatia sa se schimbe ...:*

    @Dia - multumesc frumos:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, as vrea sa stiu si eu de unde ai fotografia daca nu te superi?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mai tin minte exact pentru ca o am de 1an cam asa.. dr oricum de pe net serch on google.. mai multh ca sigur... de ce anume intrebi ?

    RăspundețiȘtergere

smile for me...:*