luni, 27 iunie 2011

Love is a Game...

Iubirea... un joc de noroc care ne da fiori, ne face sa uitam de noi, sa ne cufundam intr-o  lume de vis sau un lung prilej pentru durere in care suferim mai mult decat putem indura si plangem pana cand lacrimile se transforma in sange.

De cele mai multe ori suferim desi consideram ca am intalnit iubirea adevarata iar viata fara aceasta nu ar mai avea sens.


Poate si tu cititorule imi poti spune ca iubesti, dar esti cu adevarat castigator? 


Iubire NU dezamagire


Iubirea nu dispare in timp...daca a disparut atunci nu a fost iubire. Ceea ce poate disparea insa este atractia de la inceput, dorinta patimasa de explorare a trupului celui de langa tine. Acestea nu sunt "simptomele" iubirii dar,  reprezinta inceputul unui joc cu o singura posibilitate de castig.


Atunci cand te trezesti simti ca esti unde vrei sa fii si mai presus de toate cu persoana pe care o doresti langa tine?

Daca raspunsul este da inseamna ca ai gasit deja un "bilet norocos", iar daca nu, cu siguranta meriti sa nu cedezi dezamagirii si sa cauti pana atunci cand "biletul" va fi castigator.

Si cum ne dam seama daca e iubire sau nu?

Ei bine, iubirea este o stare permanenta a sufletului nostru. De fapt, exista iubire in partenerul care ne accepta asa cum suntem fara sa ne schimbe, ne spune ca ne iubeste fara sa il intrebam, ne saruta in fiecare dimineata doar pentru ca e o noua zi. Iubirea - un joc de noroc

Pe parcursul unui joc poti ajunge sa iti creezi suferinte interioare de neimaginat si sa renunti, sau sa descoperi ce e iubirea cu adevarat si sa te bucuri de aceasta.


Castiga iubire


Castiga iubire aceia dintre voi care inteleg ca reusita acestui joc de noroc inseamna stabilitate, incredere, reciprocitate. Daca nu te mai simti atras de partener dupa un an sau doi la fel de mult ca la inceput este in regula dar, daca nu va mai oferiti incredere unul altuia si va simtiti "legati" de persoana langa care va treziti zi de zi atunci jocul s-a terminat.


Cu fiecare "bilet extras" in cautarea iubirii ai mai multe sanse de castig. In schimb, daca te hranesti cu amintiri si nu renunti la un "bilet necastigator" practic, renunti la iubire.


Jocul trebuie sa continue


De ce sa renunti sa continui un joc in cautarea iubirii dupa un esec cand, fiecare sfarsit dureros ar trebuie sa aiba un nou inceput provocator?

Chiar si atunci cand incercarile se dovedesc a fi in zadar, cand fiecare speranta este spulberata, atunci ar trebui sa joci mai mult ca niciodata.

Sfatul meu
este sa iubesti ca un invingator si sa cauti iubirea pana atunci cand amandoi iesiti castigatori.

Un comentariu:

smile for me...:*