duminică, 3 iulie 2011

Filmul zilei...(1)

Astazi , din plictiseala m-am pus sa vizionez niste filme.. printre acestea se afla si filmul "Something Borrowed" sau varianta romaneasca "Iubit de Imprumut"genul acestui film este Comedie,Drama dar si Romantic in acelasi timp.Filmul tine 108min=1h si 48de min.

Timida, tacuta, mereu in umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune constiinciosa. Cum împlineste în curand 30 de ani, pe masura ce se apropie de petrecerea sa aniversara, are din ce in ce mai des sentimentul ca viata ei nu decurge asa cum si-ar fi dorit. Desi are o cariera de succes în cadrul unei firme de avocatura din New York, ea isi petrece tot timpul la birou, avand drept sef un adevarat tiran.

La polul opus, prietena sa din copilarie Darcy (Kate Hudson), exuberanta, sclipitoare şi superficiala, a obţinut mereu ce si-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. Iar acesta nu face altceva decat sa ii aminteasca lui Rachel ca la sfarsitul petrecerii ea va pleca acasa ca de fiecare data, singura. Se stie: fetele bune ajung in rai, iar fetele rele ajung  unde vor.  Asta pana cand fata buna bea prea mult si… se trezeste în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate si întâmplator ... logodnicul lui Darcy. Si asa, vechea traditie “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si… ceva de împrumut” se schimba putin. Mai mult!

Mie una mi sa parut genial filmul...Sincer recomand filmul fetelor acelea ce s-au dat la o parte din calea iubiri pentru cea mai buna prietena a lor... 
XOXO see u next time

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

smile for me...:*